Quim Masferrer presentant "El xafader", un programa del cor fictici, a la gala de Tv3 (3cat)

Els millors moments de la gala d'aniversari de TV3, "40 anys i una nit"

No hi van faltar ni pastís, ni espelmes, ni cantar l'"Anys i anys", en un programa presentat per Albert Om que va reunir moltes cares conegudes, fins i tot la de Pepe Rubianes creada amb IA

RedaccióActualitzat

TV3 ha celebrat amb la gala "40 anys i una nit" quatre dècades de la televisió nacional de Catalunya. Amb les cares més conegudes dels Telenotícies, les sèries, els esports i els programes infantils i d'entreteniment més recordats, el programa ha liderat la nit d'aquest divendres amb una quota de pantalla de més d'un 30%.

Amb moments tan impactants com un Pepe Rubianes creat amb intel·ligència artificial presentant el primer programa de la cadena, que mai es va emetre. O Quim Masferrer fent premsa del cor a "El xafarder".

Retrobaments memorables com el de Joel Joan i Jordi Sánchez i cites tan atractives com la de Marc Ribas i Laura Escanes. Música d'Antònia Font, Estopa i "Eufòria", i també es va dedicar un moment d'emoció per recordar els que ja no hi són

Tot això en dues hores i mitja conduïdes per Albert Om per celebrar el 40è aniversari de TV3. No hi va faltar ni pastís, ni espelmes, ni cantar els "Anys i anys", la cançó que Kitflus va crear per al Club Súper 3 i que s'ha convertit en una tradició als aniversaris catalans.  

Aquest és un resum, però si se l'han perdut, poden veure el programa a la plataforma 3Cat.

ARXIVAT A:
Tv3Mitjans de comunicació
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut