Lloret de Mar

Els hotels de Lloret xifren en un milió i mig les pèrdues pel temporal de neu

El gremi d'Hotelers de Lloret ha xifrat les pèrdues pel temporal de la setmana passada en un milió i mig d'euros només en aquesta localitat. Per la seva banda, els hotelers de l'Alt Empordà han anunciat que reclamaran a Endesa indemnitzacions per les pèrdues econòmiques que van tenir durant els dies que van estar sense subministrament elèctric com a conseqüència de la nevada. El sector considera també que, malgrat tot, es podrà salvar la temporada turística de Setmana Santa. Tot plegat, abans del ple extraordinari que l'Ajuntament de Lloret farà aquest migdia per reclamar millores en el servei elèctric.

Actualitzat
A Lloret de Mar les pèrdues per l'apagada ascendeixen en un milió d'euros en reserves anul·lades i mig milió més pel menjar fresc o congelat que s'ha fet malbé. Els hotelers s'han convert les espatlles de cara a Setmana Santa per garantir-se el subministrament elèctric durant aquests dies clau. El president del gremi d'hotelers de Lloret de Mar, Enric Dotres, ha explicat que els hotelers "ens hem preocupat a escala empresarial de tenir tots generadors propis llogats i així com ha passat la nit passada que ha tornat a fallar la xarxa pública en qüestió d'un quart d'hora hem pogut tornar a tenir energia".

El president de l'Associació d'empresaris de l'Hostaleria de l'Alt Empordà, Lluís Fernández, ha qualificat de "tercermundista" la gestió de la nevada que ha fet Endesa a la comarca i ha avançat que un cop s'hagin comptabilitzat les pèrdues econòmiques en el sector es reclamaran indemnitzacions a l'empresa elèctrica.

El president dels hotelers considera que, malgrat tot, s'estarà a temps de salvar la temporada turística de Setmana Santa a l'Alt Empordà.

Anar al contingut