Hoquei patins

El Reus Deportiu s'imposa al Noia Freixenet a domicili per un emocionant 3-4

El Noia Freixenet va encaixar aquest dilluns la segona derrota consecutiva de la temporada en el partit que tancava la novena jornada de l'OK Lliga. Els de Sant Sadurní d'Anoia van caure a l'Ateneu davant del Reus Deportiu per un emocionant 3-4. Els locals es van avançar gràcies a Del Amor en els primers compassos de l'enfrontament, però els del Baix Camp van capgirar el marcador abans del descans a través de Caldú i Casanovas. A la represa, Seró va igualar de nou, però Marín i Caldú una altra vegada van ampliar el marcador en favor dels d'Alejandro Domínguez. El duel semblava sentenciat, però Seró va escurçar diferències a vuit minuts del final i, encara que els de Ferran López van pressionar de valent, el marcador ja no es va moure.

El Noia va intentar per totes totes evitar la primera derrota com a local de la temporada, però no va estar encertat en uns emocionants últims minuts. Una targeta blava per a Páez a dos minuts per a la conclusió van deixar els locals en superioritat, però els de Ferran López no van saber aprofitar-ho. De fet, a vuit segons per al xiulet final, Seró va tenir una falta directa al seu favor que podria haver suposat l'empat a quatre, però Bargalló va aturar la pena màxima i va certificar així el triomf dels reusencs.