Avís de limitació de velocitat al túnel de Vielha
Avís de limitació de velocitat al túnel de Vielha

El radar de tram de l'N-230 al túnel de Vielha deixa de funcionar

No hi ha una data concreta perquè tornin a multar

RedaccióActualitzat

El túnel de Vielha es queda sense radar de tram per dues avaries. Els aparells que es van instal·lar el 2010 s'han espatllat i, segons el Servei Català de Trànsit, ara s'està pendent de renovar-los.

El radar que mesura la velocitat en un dels sentits es va espatllar ja fa un any, i l'altre també ha deixat de funcionar ara fa un mes. Ho ha explicat a Catalunya Ràdio el coordinador de Seguretat i Mobilitat Viària del Servei Català de Trànsit, Òscar Llatge:

Segons Llatge, la renovació dels aparells no hauria de demorar-se gaire, però no hi ha una data concreta perquè tornin a multar.

Quan es va instal·lar fa 9 anys, el de Vielha va ser un sistema pioner a Catalunya, que enregistrava el temps que tarda un vehicle a recórrer els prop de 6 quilòmetres que té el túnel a través d'uns lectors de matrícula que hi ha instal·lats a l'entrada i la sortida del túnel, on el límit és de 80 quilòmetres per hora.

El Síndic d'Aran ha assegurat que desconeixa que el radar havia deixat de funcionar però ho sospitava, perquè els camions circulen ara a més velocitat del que ho feien habitualment.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut