És proper al nou cap de gabinet de Pedro Sánchez, Óscar López

El PSC, al nucli dur de Moncloa: Francesc Vallès serà secretari d'estat de Comunicació

Els socialistes catalans afegeixen així un altre nom a l'executiu de Pedro Sánchez, al costat de Raquel Sánchez i Miquel Iceta

Actualitzat

L'exdiputat del PSC Francesc Vallès serà el nou secretari d'estat de Comunicació del govern espanyol. Vallès serà nomenat la setmana que ve i passarà a formar part del nucli més proper al president Pedro Sánchez, amb qui ha parlat aquest dimarts i li ha confirmat el nomenament.

Vallès va ser diputat al Congrés durant tres legislatures, és doctor en Dret i professor de Dret Constitucional. Va ser portaveu adjunt del grup parlamentari socialista i manté amistat d'aquesta època amb el nou cap de gabinet de Pedro Sánchez, Óscar López.

El fitxatge de Francesc Vallès, que actualment també treballava per la consultora de comunicació Hill+Knowlton, donarà un perfil més polític al càrrec que fins ara ocupava el periodista Miguel Ángel Oliver, a les ordres d'Iván Redondo. Oliver va arribar a La Moncloa procedent dels informatius de Cuatro i d'una llarga carrera a la cadena SER.

El cessament de Redondo ha portat també aquest dimarts al comiat de Miguel Ángel Oliver, una figura qüestionada des del PSOE i pels mateixos periodistes.

 

ARXIVAT A:
PSCGovern espanyolPedro Sánchez
Anar al contingut