Barcelona

El PPC denuncia el "doble discurs" del tripartit sobre el Quart Cinturó

La diputada del PPC Dolors Montserrat ha criticat "el doble discurs del govern tripartit de la Generalitat respecte al Quart Cinturó" i ha recordat al president José Montilla que durant la campanya "va assegurar que no pactaria amb ningú que no acceptés la construcció d'aquesta infraestructura".

Actualitzat

"L'actitud dels tres partits -que governen a la Generalitat- respecte a aquest projecte no és res més que un conjunt de reiterats incompliments i d'hipocresies", ha dit Dolors Montserrat en un comunicat.

La diputada popular, que és la portaveu de la seva formació a la comissió de Política Territorial del Parlament, ha recordat que, la setmana passada, el govern va assegurar que cap membre de primera fila del PSC, ERC o d'ICV assistiria a la manifestació que es va celebrar a Sabadell en contra del Quart Cinturó. Malgrat això, Dolors Montserrat ha denunciat que, "finalment, en el cas d'ICV hi va assistir la diputada al Congrés Carme Garcia i, per part del PSC, el diputat Joan Oms, que, a més de representar a Els Verds-Opció Verda, dóna la casualitat que és el substitut de José Montilla al Congrés".

Segons la diputada del PPC, "els incompliments ja es van iniciar quan José Montilla va assegurar en campanya que no pactaria amb ningú que no volgués tirar endavant aquesta infraestructura, mentre que ICV deia exactament el contrari".

Segons Montserrat, "és evident que els interessos de partit i la voluntat de conformar govern a costa del que sigui han passat per damunt de les veritables necessitats del territori", i ha lamentat que "les incoherències internes del tripartit portaran, amb tota probabilitat i amb l'objectiu d'aguantar, que aquest projecte no tiri endavant, en detriment de la competitivitat i el desenvolupament social i econòmic de Catalunya".

Anar al contingut