Madrid

El PP mostra satisfacció per l'acord amb l'Eurogrup

Segons els dirigents populars, el govern espanyol ha fet una feina "molt ben feta" i ha aconseguit unes condicions molt bones que obren una expectativa clara de cara al futur.

RedaccióActualitzat
Satisfacció continguda al PP

Els dirigents del Partit Popular han mostrat alegria i satisfacció continguda per l'acord assolit amb l'Eurogrup. Segons les fonts populars consultades per Europa Press, el govern espanyol ha fet una feina "molt ben feta" i "molt ben desenvolupada" i ha aconseguit una solució que canalitza els problemes. Així, els mateixos dirigents han precisat que l'ajut s'ha aconseguit amb unes condicions "molt bones, com les d'un préstec tou".

Després de puntualitzar que no es tracta d'un rescat, sinó d'un préstec, els populars han afirmat que aquesta fórmula proposada per Espanya situa de nou a aquest país en el lideratge dels debats a la Unió Europea. "Es parla de les coses que proposem i han estat qualificades d'intel·ligents i raonables pels dirigents europeus", han explicat.

La solució europea confirmada aquest diumenge salva la situació d'Espanya segons el PP i obre una expectativa clara de recuperació en el futur. A més, aquestes fonts consideren que de l'acord es poden extreure lliçons per interpretar el que ha de ser el Banc Central Europeu (BCE) en el futur.
Anar al contingut