Madrid

El PP impulsarà canvis legislatius per evitar "insults" a símbols com l'himne espanyol

El vicesecretari general d'Organització dels populars, Carlos Floriano, ha subratllat que la llibertat d'expressió no pot emparar "insults als símbols que ens representen a tots"

Actualitzat

El Partit Popular vol impulsar canvis en la legislació per evitar que es repeteixin "atacs" als símbols espanyols, com consideren que va passar dissabte amb la xiulada a l'himne durant la final de la Copa del Rei. El vicesecretari general d'Organització dels populars, Carlos Floriano, ha advertit que "és moment de canvis legals" perquè creu que, a banda de condemnar els fets com ja ha fet el partit, és necessari "fer un pas més".

Floriano ha subratllat que la llibertat d'expressió no pot emparar "insults als símbols que ens representen a tots". Pel PP, un esdeveniment esportiu amb la presència del Rei i l'himne no és "lloc" perquè es produeixin situacions que "ofenen la immensa majoria d'espanyols" i "perjudiquen a tothom".

Els populars suggeriran canvis legislatius després d'estudiar "detingudament" la normativa, tot i que per "prudència" no han avançat en quina línia aniran.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut