Barcelona

Xiulada monumental a l'himne d'Espanya en l'estrena de Felip VI a la final de Copa

Tot i que els altaveus de l'estadi estaven al seu màxim volum, els xiulets han eclipsat completament l'himne tant al camp com en la retransmissió

RedaccióActualitzat

El Camp Nou en ple ha xiulat l'himne espanyol a la final de Copa entre l'Athletic de Bilbao i el Futbol Club Barcelona. Just abans de començar el partit, els aficionats han rebut amb crits i xiulets el rei Felip VI. La xiulada encara ha pujat més de to quan ha sonat l'himne.

Els avisos i amenaces no han frenat les dues aficions que han fet sentir la seva opinió amb força. Tot i que els altaveus de l'estadi estaven al seu màxim volum, els xiulets han eclipsat completament l'himne tant al camp com en la retransmissió per televisió.

L'himne espanyol ha sonat durant 48 segons.

Després del partit, el president Artur Mas ha demanat no treure els fets de context i evitar provocacions. Mas ha explicat que ha estat en altres finals que no s'han fet a Barcelona i on també s'ha xiulat l'himne espanyol. Creu que "això s'ha de situar en el context normal del que passa en aquest tipus d'esdeveniments i no fer el ridícul a base d'anar provocant i anar amenaçant". Això no fa altra cosa que escalfar l'ambient i generar una reacció encara més gran, ha dit.

Estrena de Felip VI

El rei Felip VI s'ha estrenat a la final de Copa amb aquest tràngol. És la seva primera final, després que el seu pare va renunciar al tron. No és, però, la seva primera xiulada; aquest mateix any ja en va viure una, tot i que de menor intensitat. Va ser al pavelló Buesa Arena en la final de Copa de bàsquet entre el Madrid i el Barça.

Joan Carles ja va haver de presenciar diverses xiulades tant en finals de Copa com en altres esdeveniments esportius. 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut