Barcelona

El portal informatiu de la CCRTV t'ofereix la possibilitat de xatejar amb els candidats

Vols anar informat a votar? Vols debatre directament amb els candidats els programes dels partits, els possibles pactes postelectorals, la valoració de la legislatura que acaba, qui ha de ser president? Amb motiu de la campanya de les eleccions al Parlament de Catalunya de l'1-N, aquest portal informatiu ha programat cinc xats amb destacats candidats de les formacions parlamentàries que es presenten. Els xats es faran del dilluns 16 d'octubre al divendres 20, de 19.30 a 20.30. Cada dia vindrà un candidat a xatejar amb els nostres usuaris, segons l'ordre de partits preestablert en funció el nombre d'escons obtinguts a les eleccions al Parlament del 2003: ICV-EUiA, PPC, ERC, PSC-CpC, CiU.

Actualitzat

Podràs accedir als xats des del nostre especial "Eleccions al Parlament 2006" que es publicarà a partir del començament de la campanya, a les 00.00 de dilluns. Pots participar directament en el xat fen-te usuari del portal, assistir-hi com a "espectador" o enviar-nos des d'ara mateix les teves preguntes perquè nosaltres les formulem al candidat. El contingut dels cinc xats el trobaràs publicat al nostre especial "Eleccions al Parlament 2006".

Segueix la campanya i l'escrutini

Com sempre, al portal telenotícies.cat /catalunyainformació.cat podràs seguir tota la informació electoral a través de l'especial "Eleccions al Parlament 2006". Hi trobaràs també enquestes, les dades que necessites per fer-te una opinió i valorar els resultats, els enllaços als partits i els seus programes. El dia de la votació es farà un seguiment de tots els esdeveniments del dia i, a partir de les vuit del vespre, es donarà a conèixer el sondeig de TV3 i Catalunya Ràdio i es farà un seguiment de l'escrutini que permetrà conèixer en temps real i amb tot detall, des del nivell nacional fins al municipal, els resultats. Tota la informació de la contesa electoral, a l'especial "Eleccions al Parlament 2006", que es publicarà des de l'inici de la campanya electoral.

Anar al contingut