Lliga ACB

El Plus Pujol Lleida perd amb l'Unelco Tenerife i és a un pas del descens

El Plus Pujol Lleida ha perdut les poques esperances de permanència que li quedaven en caure a Barris Nord contra l'Unelco Tenerife per 69-80. Els de Paco García no han sabut gestionar el seu avantatge, 58-53 al final del tercer quart, i han perdut amb els canaris en un partit marcat pels nervis. Els lleidatans no han sabut aturar en cap moment un encertat Bernard Hopkins (23 punts i 13 rebots). El Plus Pujol Lleida serà equip de LEB si el Granada guanya aquest diumenge a la pista del Leche Río.

El Plus Pujol té pràcticament els dos peus a la LEB després de perdre al Barris Nord davant de l'Unelco Tenerife. El partit va ser vibrant, amb contínues alternances en el marcador i accions força espectaculars. En el descans, el marcador reflectia un ajustat 36-38 a favor del quadre canari. En la segona meitat, el coratge de Jaume Comas va permetre al Plus Pujol aconseguir un màxim avantatge de sis punts. Però, en l'últim parcial, Bernard Hopkins es va posar l'equip a l'esquena i una i altra vegada va perforar la cistella local. En el tram final del matx el major encert dels de Gustavo Aranzana va posar fi a les esperances dels homes de Paco García d'endur-se el triomf. Ara, si avui el Granada guanya el Leche Río a Lugo, matemàticament s'acabarà l'aventura del Plus Pujol en l'ACB.