Barcelona

El Parlament en bloc dóna suport a Huguet i als rectors pel Pla Bolonya

En plena tensió entre estudiants i universitats per la posada en marxa del Pla Bolonya, el Parlament en bloc ha decidit defensar la tasca del conseller Huguet i els rectors catalans. Tots els grups parlamentaris s'han compromès a aprovar una resolució conjunta en els pròxims dies expressant el seu suport a la feina que fan els rectors, que aquests dies han hagut de conviure amb l'ocupació d'espais dels seus centres per part d'estudiants anti-Bolonya.

Actualitzat
L'endemà que un centenar d'estudiants hagin decidit tancar-se novament en diverses facultats, els rectors de les universitats catalanes han rebut el suport explícit de tots els grups amb representació al Parlament. Tots s'han compromès a aprovar una resolució conjunta que faran pública en els pròxims dies.

Representants de les universitats s'han entrevistat amb el president del Parlament, Ernest Benach, i més tard amb tots els grups per abordar l'actual clima de crispació arran de l'adaptació al nou Espai Europeu d'Educació Superior.

El rector de la UPF, Josep Joan Moreso, ha subratllat que els equips de govern de les universitats han d'estar en condicions de garantir la normalitat acadèmica i de "preservar l'espai públic per a les finalitats que li són pròpies".



Anar al contingut