El Park Güell és un dels principals atractius pels turistes que visiten la capital catalana (Europa Press/Ajuntament de Barcelona)

El Park Güell, el parc més buscat el 2023 a Google, al davant de Central Park

Un altre recinte barceloní, l'Spotify Camp Nou, al capdavant de la categoria de Top Stadiums

El Park Güell, un dels principals atractius turístics de Barcelona, ha estat el parc més buscat pels internautes aquest 2023 a través de Google, el principal buscador web del món.

En el seu estudi de tendències, el recinte modernista s'ha posicionat com el primer de la llista en la categoria de Top Parks al davant del Central Park de Nova York, el Hyde Park de Londres, el parc del Retiro de Madrid, o la Villa Borghese de Roma.

La majoria de consultes del parc barceloní estan vinculades amb la compra d'entrades o amb la parada de metro més propera.

El parc barceloní, obra d'Antoni Gaudí i mundialment conegut pel seu original disseny i elements arquitectònics únics, continua demostrant, així, el gran èxit que té arreu del món. L'any passat, per exemple, va atraure 4,2 milions de visitants, una xifra que es podria superar aquest any, però que encara és inferior al nombre de visites que registrava abans de la pandèmia de la covid-19 i quan, a diferència d'ara, encara era de lliure accés.


L'Spotify Camp Nou, també primer al Top Stadiums

El Park Güell, però, no ha estat l'únic recinte barceloní que ha encapçalat la seva categoria. A la llista de Top Stadiums de Google, l'Spotify Camp Nou, l'estadi del FC Barcelona, actualment en obres i un altre dels reclams turístics de la capital catalana, s'ha situat al davant d'altres camps com el nou Santiago Bernabéu, a Madrid, l'estadi de Wembley, a Londres, el Tokyo Dome o el San Siro de Milà.

L'Spotify Camp Nou està actualment en obres de remodelació (ACN/Ariadna Comas)

Un dels temes pels quals es va cercar més l'estadi del Barça va ser per la celebració de la primera final de la Kings League.

La ciutat de Barcelona, gràcies a dos dels seus recintes, se situa així com a número 1 a Google Maps en les categories de Parcs i d'Estadis.

 

ARXIVAT A:
InternetGoogle
Anar al contingut