El Milan s'aprofita de la "síndrome Valerón" i deixa en ridícul el Dépor guanyant-lo 0 a 4

El Deportivo de la Corunya es va enfonsar en el primer partit sense Valerón. El Milan de Rivaldo va aprofitar la falta de confiança de l'equip gallec sense el seu líder i el va golejar 0 a 4 a Riazor. Seedorf va avançar el Milan amb un xut fort i sec. Inzaghi va fer el segon a la mitja hora de joc. El mateix Inzaghi, que es va convertir en el protagonista golejador de la jornada, va sentenciar el partit amb dos gols, un just començar la segona part i l'altre en el minut 60. Al final l'equip milanès hauria pogut marcar dos o tres gols més.

Riazor va rebre Rivaldo, que va jugar en l'equip titular, amb una forta xiulada, com ja passava quan anava amb el Barça al camp del seu exequip. Un vell conegut de la Lliga espanyola, Clarence Seedorf, va avançar l'equip milanista després d'una bona jugada de l'exjugador de la Fiorentina Rui Costa. El Dépor no va encaixar gaire bé el gol i el calabrès Gattusso va estar a punt de marcar el segon, però va xutar molt alt quan ho tenia tot a favor. Un error del "Toro" Acuña, el va aprofitar el davanter més en forma de l'equip milanès, Inzaghi, per certificar la superioritat italiana. Riazor plorava l'absència de Valerón. Quan semblava que el Dépor havia sortit amb més força en la segona part amb un parell de bones ocasions, va tornar a aparèixer Inzaghi i va deixar el partit quasi dat i beneït. Inzaghi es va confirmar com un dels protagonistes de la joranda de Lliga de Campions. En el minut 60 va fer el tercer després d'un contraatac italià. Scaloni, al lateral dret, va ser una joguina per a l'atac milanès. Inzaghi podria haver marcat dos gols més en dues clares ocasions, una de les quals va acabar al pal. Rivaldo i Tomasson també haurien pogut augmentar la golejada.