El Manchester i la Juventus es mostren intractables i el Leverkusen està sent la decepció

El Manchester United va guanyar per 1 a 2 al camp del Bayer Leverkusen i va agreujar encara més la crisi de l'equip alemany. Els dos gols dels anglesos van ser obra de Van Nistelrooy, el primer en el minut 31 i el segon a punt d'arribar el descans. El davanter holandès no va jugar la segona part per lesió. La Juventus va ser l'equip més realitzador. L'equip de Marcelo Lippi ha començat molt fort aquest any i ho va confirmar davant del Dinamo de Kíev, a qui va endossar cinc gols. Dos gols del nou fitxatge i exjugador del Parma Di Vaio i un de Del Piero, Nevded i Davis van avergonyir l'equip ucraïnès. En el minut 7 de la segona part, Berbatov va aconseguir el 2 a 1 pel Bayer, l'equip més golejat de la competició, després d'encaixar vuit gols en dos partits. El búlgar va tenir l'oportunitat d'aconseguir l'empat en el minut 80 amb un cop de cap que es va estavellar al pal de la porteria de Barthez. El Maccabi Haifa va guanyar per 3 a 0 l'Olympiakos gràcies a un "hat trick" del nigerià Ayegbeni. El partit, com tots els que l'equip israelià jugui com a local, es va disputar a Nicòsia, a Xipre. El campió grec segueix així amb la seva pèssima ratxa com a visitant en la Lliga de Campions. Dels disset partits que ha jugat en aquesta competició fora de casa, n'ha empatat tres i ha perdut els catorze restants. El Newcastle de l'exentrenador blaugrana Bobby Robson va confirmar el seu mal inici de temporada i va perdre a casa amb el Feyenoord holandès per 0 a 1.