València

El líder del PSPV titlla de "muntatge" les acusacions de tracte de favor d'una constructora en unes reformes particulars

El líder dels socialistes valencians, Joan Ignasi Pla, ha qualificat de "muntatge" les informacions que l'acusen d'haver rebut tracte de favor d'una constructora en la reforma del seu domicili particular. Durant la roda de premsa que ha ofert per donar explicacions sobre aquest afer, ha reconegut que no ha pagat les obres, que es van acabar fa sis mesos, perquè encara no n'ha rebut la "liquidació total". Pla ha afegit que no entén els motius d'aquesta "notícia muntada en fals", i ha afirmat que té la sensació que hi ha gent que vol que abandoni el càrrec.

Actualitzat

Pla ha sortit al pas aquest dimecres en roda de premsa de les informacions de la Cadena SER que apuntaven que l'empresa Villegas, que treballa per a diversos ajuntaments socialistes valencians, havia pagat la reforma de la vivenda de Pla per 78.000 euros, un import que el diari "Levante" ha elevat als 104.000 euros.

El líder del PSPV ha atribuït aquestes informacions a l'existència de persones que busquen que deixi el seu càrrec, cosa que ha manifestat que no pensa fer, ja que seria "poc respectuós amb el que van decidir els ciutadans i els òrgans del partit".

Joan Ignasi Pla ha tornat a referir-se a aquestes informacions aparegudes a la Cadena SER l'endemà de reconèixer que no les havia pagat. Així, en un primer moment, el líder dels socialistes valencians va admetre que no les havia pagat, i va dir que ni tan sols sabia quant havien costat perquè s'havia ocupat de tot la seva dona. Les obres, l'import exacte de les quals encara no ha sortit a la llum, van consistir en la col·locació de parquet i d'unes reformes a la cuina i al bany de la vivenda particular de Joan Ignasi Pla.

Anar al contingut