Barcelona

El grup de punk-rock Green Day actuarà l'1 d'octubre al Sant Jordi

El grup de punk-rock californià Green Day ha anunciat les dates de la gira mundial "21st Century Breakdown". El tour durarà dinou mesos i inclou parades al Palau d'Esports de la Comunitat de Madrid, el 29 de setembre, i al Palau Sant Jordi de Barcelona, l'1 d'octubre. La gira duu el nom del vuitè disc, que sortirà a la venda el 19 de maig, i és el primer àlbum d'estudi des de l'"American Idiot" del 2004, amb el qual van aconseguir vendre més quinze milions de còpies. El grup, amb vint anys de carrera, ha venut 65 milions de còpies a tot el món, i ha assolit tres premis Grammy, divuit premis MTV i cinc premis Billboard.

Actualitzat
Segons ha informat la discogràfica Warner Music en un comunicat, les entrades per als concerts a l'estat espanyol sortiran a la venda l'1 de maig.

L'última visita del grup a Espanya va ser el 2005, amb la gira de l'exitós "American Idiot". Aleshores va ser quan la banda es va plantejar si podria ser més ambiciosa a nivell musical, tal com assenyala el cantant i guitarrista Billie Joe Armstrong: "Podríem haver agafat un camí diferent o bé tornar a les nostres arrels; però vam decidim avançar", apunta.

"21st Century Breakdown" fa referències a la classe treballadora, els problemes personals, l'apatia i l'esvaïment del somni americà. "És el reflex del que ha estat passant durant els últims tres anys; hem compost melodies amb missatges contundents", assenyala el grup.
Anar al contingut