Urnes
Urnes per al referèndum
Barcelona

El govern explicarà el 4 de juliol tots els detalls del referèndum de l'1-O

Serà en un gran acte a Barcelona i després es farà una gira per 200 municipis catalans

RedaccióActualitzat

El govern de la Generalitat prepara un gran acte per al dia 4 de juliol a Barcelona per donar a conèixer tots els detalls tècnics i legals del referèndum. Aquest acte portarà per títol Garanties.cat i hi parlaran el president Carles Puigdemont, el vicepresident Oriol Junqueras i els diputats que han redactat les lleis que donaran cobertura legal al referèndum.

Amb aquest esdeveniment es començarà també una gira a més de 200 ciutats i pobles de Catalunya amb el triple objectiu d'explicar "que el referèndum de l'1 d'octubre serà com qualsevol altra convocatòria electoral", resoldre tots els dubtes de la ciutadania i compartir i explicar la base legal sobre la qual pivotarà la convocatòria, que serveix per "blindar totes les garanties democràtiques i la seguretat jurídica als implicats en la consulta".

Al mateix temps s'habilitarà un web on es podran consultar tots els detalls sobre l'organització de la convocatòria, les lleis i més de 100 preguntes i respostes que resolen molts dels dubtes que han estat plantejats últimament.

El web disposarà, a més, d'un servei d'atenció al ciutadà on un equip de juristes i treballadors públics resoldran totes les qüestions que quedin pendents.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut