Pla mig del regidor d'Hisenda de l'Ajuntament de Reus, Joaquim Enrech, de perfil, parlant des del faristol de la sala de premsa del consis…
Pla mig del regidor d'Hisenda de l'Ajuntament de Reus, Joaquim Enrech, de perfil, parlant des del faristol de la sala de premsa del consistori el 6 d'octubre del 2015. (Vertical)

El govern de Reus planteja reduir bonificacions fiscals el 2016 per compensar la disminució d'ingressos de l'Estat

Reus (ACN).- El govern de Reus proposa congelar els impostos i taxes municipals l'any 2016, tot i que preveu ingressar 600.000 euros menys de l'Estat i haver d'aplicar un augment de l'1% dels sous públics. Segons ha explicat el regidor d'Hisenda, Joaquim Enrech, s'ha optat per estudiar mesures que no repercuteixin al contribuent a l'hora de fer quadrar els comptes, com ara reduir partides del pressupost. A l'espera de les negociacions amb l'oposició, el govern ja ha concretat que vol reduir del 4 al 3% la bonificació pel pagament avançat dels tributs i eliminar la bonificació de l'1,5% per a aquells contribuents que tinguin domiciliat el rebut de l'IBI, que podrien suposar un estalvi d'uns 250.000 euros.

Anar al contingut