Imatge d'arxiu del Funicular de Vallvidrera
Imatge d'arxiu del Funicular de Vallvidrera (ACN/FGC)
Barcelona

El funicular de Vallvidrera deixa de funcionar fins al 27 d'agost

Ferrocarrils ha habilitat un servei alternatiu per carretera, amb autobusos i taxis, mentre durin els treballs de manteniment i revisió anual

El funicular de Vallvidrera deixa de funcionar des d'aquest dilluns fins al divendres 27 d'agost. Ferrocarrils de la Generalitat hi farà durant aquests dies els treballs de manteniment i revisió anual, com ara la renovació de la central que controla el sistema de frenada. L'actual central ha arribat al final de cicle de la seva vida útil des de la seva posada en servei.

Per a aquestes tres setmanes d'obres, Ferrocarrils ha habilitat un servei alternatiu per carretera, amb autobusos i taxis, amb el mateix horari del servei habitual del Funicular de Vallvidrera, i que dona servei a les tres estacions de la línia. El manteniment té l'objectiu d'augmentar la qualitat, la puntualitat i la fiabilitat del servei.

Mapa del punt de parada del servei substitutori per carretera (FGC)
Mapa del punt de parada del servei substitutori per carretera (FGC) (FGC)

A banda d'això, Ferrocarrils de la Generalitat també fa aquests dies, fins al 9 de setembre, la segona fase de les obres de millora al túnel entre les estacions d'Almeda i Cornellà Riera, a la línia Llobregat-Anoia.

En la primera fase, ja finalitzada, es va reforçar l'estructura del túnel i es va reformar la via 2. I ara es farà el mateix a la via 1. En total, la millora de les instal·lacions té un pressupost d'1,9 milions d'euros.

 

ARXIVAT A:
MobilitatTransport públic
Anar al contingut