El duo francès Daft Punk anuncia que se separa després de 28 anys de carrera

El grup de música electrònica, guanyador de diversos premis Grammy, s'ha caracteritzat per utilitzar vestits i cascs robòtics en les seves posades en escena

Actualitzat

Daft Punk se separa després de 28 anys. El duo francès de música electrònica ho ha anunciat de forma enigmàtica a través d'un vídeo de 8 minuts, "Epilogue", que ha publicat a YouTube i al seu Facebook oficial.

En el vídeo es veu com el músic Guy-Manuel de Homem-Christo, un dels dos components de la banda, s'allunya a l'horitzó. I hi surten dues dates sobreimpreses: entre 1993 i el 2021, que emmarquen així la trajectòria de la banda parisenca. 

 

La notícia l'ha confirmat la publicista de la banda, Kathryn Frazier, a la revista musical Pitchfork, però no ha aclarit les causes de la separació.

 

28 anys de trajectòria

Daft Punk són Guy-Manuel de Homem-Christo i Thomas Bangalter. Van publicar el seu primer disc, "Homework", el 1997, i va incloure hits com el famós "Around the world".

 


Amb quatre discs d'estudi ("Homework",  "Discovery", "Human after all" i "Random access memories"), i dos en directe, Daft Punk també va posar música a la pel·lícula "Tron: legacy" (2010)

Guanyadors de set premis Grammy, han col·laborat amb altres músics com Kanye West i The Weeknd. Amb Pharrell Williams i Nile Rodgers van publicar un dels seus èxits més populars, "Get lucky":

Daft Punk s'ha caracteritzat per utilitzar vestits, màscares i cascs robòtics darrere els quals ocultaven la seva aparença, tot i que ens els seus inicis no feien servir aquesta estètica.

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut