Tarragona / Lloret

El detingut a Tarragona pel crim de la noia italiana a Lloret confessa els fets

El jove detingut a Tarragona per la presumpta mort de la turista italiana Federica Squarise a Lloret de Mar ha confessat els fets. La Policia Local de Tarragona ha detingut Víctor Díaz Silva, un cambrer uruguaià de 28 anys, gràcies a la col·laboració d'un ciutadà que l'ha vist en un local de cuina àrab. El jove ha fugit abans que la policia arribés, però una batuda ha permès localitzar-lo al carrer Pere Martell amb Eivissa. Els Mossos ja el van interrogar quan la noia va desaparèixer, però quan el van tornar a cridar un cop trobat el cos, no va presentar-se. Des de llavors, els Mossos n'havien intensificat la recerca. Ara el noi, conegut com "El Gordo", és a la comissaria de la Policia Nacional i aquest dijous serà lliurat als Mossos d'Esquadra.

Actualitzat

Víctor, conegut com "El Gordo", va arribar a Tarragona a buscar refugi, a casa d'uns amics on ja havia dormit feia uns mesos. La intenció d'aquests amics, però, no era precisament ajudar-lo. Han estat ells mateixos els que l'han acabat delatant quan han sabut que la policia l'estava buscant.

Víctor ha estat detingut per la Policia Local de Tarragona al carrer Mallorca, sense oferir resistència. Segons alguns testimonis, s'havia rapat els cabells i s'havia afaitat les celles i, en el moment de ser detingut, ha confessat que havia matat la turista italiana.

El detingut treballava de cambrer a Lloret de Mar i es trobava en parador desconegut d'ençà que els Mossos van trobar el cadàver de Federica Squarise. Durant la investigació, els Mossos ja van interrogar-lo juntament amb una trentena més de persones, i fins i tot li van agafar mostres d'ADN, però no el van detenir. L'enregistrament d'una càmera de seguretat mostrava imatges del jove uruguaià amb la noia poc abans que Squarise desaparegués la matinada del 30 de juny.

Anar al contingut