El debat dels candidats a les eleccions municipals a Girona

Els candidats d'Ara Girona, Junts, Guanyem, el PSC, ERC i Ciutadans han participat en el debat de campanya del "Més 3/24"

RedaccióActualitzat

El model turístic de ciutat i l'accés a l'habitatge han centrat el debat dels sis candidats municipals a l'Ajuntament de Girona que hi han participat. La candidata de Junts, Gemma Geis, ha promès invertir sis milions d'euros en habitatge en quatre anys.

Lluc Salellas, de Guanyem, ha promès quatre milions d'euros en la compra d'habitatge, aprovar un pla local d'habitatge i rebaixar el topall del 15% de pisos turístics a la ciutat.

La socialista Sílvia Paneque ha parlat d'incorporar 600 pisos a la borsa d'habitatge pública perquè Girona està entre les deu ciutats on el lloguer és més car.

Carles Ribas, d'Ara Girona, ha posat en valor els 20.000 metres quadrats en habitatge de protecció oficial que hi podria haver a la carretera de Barcelona i en altres zones.

Mentre que el republicà Quim Ayats ha fet valer la seva incorporació al govern durant dos anys i mig amb els 300 habitatges i els quartre milions d'euros en compra i rehabilitació.

La candidata de Ciutadans, María del Camino Fernández Riol, ha alertat del problema dels pisos ocupats.

Tots han estat d'acord en fer una ciutat més accessible, més neta i en ampliar la plantilla de la policia local. La reforma del carrer de la Creu també ha entrat en el debat i la majoria de candidats han estat d'acord que cal tirar enrere amb la reforma feta amb un carril ciclista al mig.

ARXIVAT A:
JuntsERCCsPSCCUPPDeCATEleccions municipals 2023
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut