Pla general de les estances de la nova residència d'artistes del Convent de les Arts del municipi. Imatge del 16 de novembre del 2021 (Horitzon…
Pla general de les estances de la nova residència d'artistes del Convent de les Arts del municipi. Imatge del 16 de novembre del 2021 (Horitzontal).

El Convent de les Arts rebrà les primeres pernoctacions d'artistes a la nova residència a finals d'any

Actualitzat

ACN Alcover.-La nova residència del Convent de les Arts d'Alcover (Alt Camp) allotjarà artistes per primera vegada a finals d'aquest any. L'Ajuntament ha enllestit la tercera fase de la rehabilitació de l'antic convent franciscà, datat del segle XVI. L'actuació ha tingut un cost d'uns 150.000 euros. El nou espai disposa de dues estances per a dotze residents, una cuina i banys compartits, dues terrasses i s'adreça a artistes i companyies nacionals i internacionals. Ara, l'Ajuntament vol fer xarxa amb les administracions supramunicipals per convertir el centre en un referent per a la creació artística. "Veurem quines són les necessitats reals de les companyies i en base aquestes seguirem actuant a la resta del convent", ha dit l'alcalde Robert Figueras.

Anar al contingut