El Consell per la República crea una identitat digital per votar i "culminar el procés"

En la primera reunió de l'entitat a la Catalunya Nord, el Consell aprova la creació d'una app mòbil que permetrà als seus gairebé 90.000 inscrits votar online el full de ruta i els seus representants

Actualitzat

Primera reunió del Consell per la República a Perpinyà, a la Catalunya Nord, presidida per Carles Puigdemont i els exconsellers Toni Comín i Clara Ponsatí. També hi han assistit representants de tot l'arc independentista. És la primera reunió presencial que tenen després dels mesos de confinament pel coronavirus.

 

Aquesta reunió vol ser el tret de sortida del procés participatiu amb què els seus gairebé 90.000 inscrits han de votar la futura Assemblea de Representants. Per això, han creat una app mòbil que els permetrà crear una identitat digital, amb la qual podran votar tant el full de ruta com l'Assemblea de Representants, amb un objectiu: culminar el procés independentista.

Toni Comín ha anunciat que aquesta aplicació permetrà votar telemàticament a partir del setembre i també ha fet una crida a preparar-se per a la confrontació amb l'Estat, que considera inevitable.

"Ens hem de preparar per ser capaços de culminar el procés assumint la confrontació amb l'Estat."


Toni Comín ha deixat clar que aquesta confrontació "serà pacífica", però considera "molt important aclarir els continguts i les condicions d'aquesta confrontació". "Ens hem de preparar des de totes les lliçons que hem après des de l'1-O", ha reblat.

El consell ha convocat per a la primera quinzena de setembre també a Perpinyà l'Assemblea de Representants.

ARXIVAT A:
Procés catalàCarles Puigdemont
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut