Imatge dels escolars i els veïns de la Pobleta de Bellveí reunits a la plaça del poble esperant el pas de transport escolar el 13 de març del 2017. …
Imatge dels escolars i els veïns de la Pobleta de Bellveí reunits a la plaça del poble esperant el pas de transport escolar el 13 de març del 2017. (horitzontal)

El Consell Comarcal del Pallars Jussà diu que no canviarà la parada del transport escolar a la Pobleta de Bellveí

Actualitzat

ACN La Pobleta de Bellveí.-El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha afirmat que no canviarà la parada del transport escolar a la Pobleta de Bellveí, a la Vall Fosca. Martí Cardona, vicepresident del Consell, ha argumentat que aquest curs escolar s'ha fet el canvi d'ubicació de la plaça del poble als afores per qüestions de coordinació de les diferents línies i ha afegit que a l'incorporar-se a la ruta el poble d'Envall, obliga a recollir els nens als afores per complir amb els horaris previstos. Mentre el Consell argumenta que recollir els nens a la plaça els suposa un increment de 15 minuts a la ruta, els pares diuen que no suposa més de 5 minuts. Els pares no han portat, aquest dilluns, els nens a l'escola com a motiu de protesta i diuen que no ho faran fins que el Consell canviï la ubicació actual de la parada.

Des del Consell s'informa que el transport escolar cada dia estarà a l'hora acordada a la parada dels afores, la comunicada als pares a l'inici del curs escolar.Els pares van informar el Consell de la mesura adoptada i que portaran els nens a la parada de la plaça, la que ha estat operativa des de la seva creació. El canvi d'ubicació el troben injustificat.

Anar al contingut