Joan Ferran
Joan Ferran
Dilluns, a les 18.45

El clàssic de l'OK Lliga, entre el Barça i el Liceo, a Esport3

Dilluns, a les 18.45, Esport3 emetrà el partit de la tercera jornada de l'OK Lliga, entre el Barça i el Liceo. Un clàssic del campionat. que es jugarà a porta tancada al Palau Blaugrana, a causa de la pandèmia

Actualitzat

La tercera jornada de l'OK Lliga porta un dels partits estrella del campionat, el que enfrontarà el Barça, vigent campió de lliga, amb un altre dels grans aspirants al títol com és el Liceo. Tots dos arriben a la cita amb dues victòries en els dos partits disputats, en què han castigat els seus rivals amb grans golejades. De fet, el Liceo és el líder del campionat gràcies als 19 gols marcats fins ara: 0-4 contra l'Igualada i 15-1 contra el Taradell. Els gallecs han fet un altre salt de qualitat amb el fitxatge del davanter català Jordi Adroher, procedent del Benfica.

El Barça també ha golejat en els dos partits disputats: 7-0 contra el Palafrugell i 2-10 davant del Lloret. Els blaugrana mantenen el mateix bloc de l'any passat i han ampliat la plantilla amb l'arribada del jove Sergi Llorca, cedit al Noia les tres últimes temporades.

Els comentaris seran de Joan Ferran, i l'anàlisi tècnica, del seleccionador català masculí, Jordi Camps

esport3.cat

Anar al contingut