Copa ULEB

El Caprabo Lleida debuta en la Copa ULEB amb derrota a la pista del KK Atlas de Belgrad

El Caprabo Lleida ha debutat en la Lliga ULEB amb derrota a la pista del KK Atlas de Belgrad, per 93 a 77. Els catalans han encaixat una derrota inesperada i dura contra un conjunt, el modest Atlas, que ha tornat a demostrar que, en el bàsquet, no juguen els noms, sinó els homes.

El 49-30 que assenyalava el marcador al descans expressa fidelment l'actuació del conjunt lleidatà a Belgrad. A la pista, el vell pavelló de Nou Belgrad, que en el passat va rebre els equips més grans del continent, només hi ha hagut un equip, el local, que ha firmat un 80% en tirs de dos. El Lleida ha fallat en tot, sobretot en els llançaments de triple. A la primera meitat, ha firmat un descoratjador zero de sis des d'aquesta distància, mentre que els serbis elevaven els seus registres a un vuit de quatre. L'únic avantatge del conjunt català en tot el partit ha estat el 0-2 inicial, obra del nord-americà A. J. Bramlett, l'únic jugador que ha intentat alguna cosa -setze punts a la primera part. L'equip local, molt més bo del que s'esperava, ha conservat el seu avantatge fins al final. El Lleida, amb Bramlett com a únic home en forma -quaranta minuts, 32 punts i vuit rebots-, no ha pogut fer res més davant d'un rival inspirat i motivat que ha aconseguit una importantíssima i inesperada victòria per començar el curs europeu.