OK Lliga

El Barcelona Excelent i el Barna Work Igualada encarrilen les seves eliminatòries de quarts

Els barcelonins han vençut el Cemex Tenerife per 5-2, mentre que els de l'Anoia han superat altra vegada el Vic per 4-3 i, ara, tots dos conjunts dominen la seves eliminatòries corresponents als quarts de final de l'OK Lliga d'hoquei patins. El Noia Freixenet ha aconseguit un triomf sobre el Liceo Vodafone per 3-2 que li permet igualar la seva sèrie de primera ronda dels "play-off", després d'haver perdut el primer partit contra l'equip gallec.

El Barcelona Excelent ha guanyat per 5-2 el Cemex Tenerife i d'aquesta manera ha sumat la segona victòria en els quarts de final dels "play-off" de l'OK Lliga. El partit ha estat totalment dominat pels blaugrana, que ja en el primer temps havien fet 4 gols (Benito, Borregán (2) i Cairo), mentre que el Tenerife no podia fer més que defensar-se. De tota manera, Burgoa ha aconseguit batre Egurrola abans del descans. En la segona part el Barça ha augmentat la diferència amb un segon gol de Cairo i Dolce ha establert el resultat definitiu. Divendres el Barça pot deixar sentenciada l'eliminatòria a Tenerife. El Noia Freixenet ha vençut el Liceo Vodafone de la Corunya per 3-2. Els dos equips han arribat al descans amb el marcador empatat a zero. A la segona part, l'equip de Sant Sadurní ha fet valer el factor pista amb dos gols de Xavier Brichs. Per la seva part el conjunt gallec ha reaccionat buscant l'empat amb dos gols, un de Jordi Bargalló i un altre de Facundo Salinas. El gol de la victòria del Noia Freixenet l'ha aconseguit Roger Boira. Ara els dos equips estan empatats a una victòria. El cap de setmana vinent es jugaran els dos propers partits a la pista del conjunt de la Corunya. L'Igualada ha necessitat poc temps per encarrilar el segon partit de quarts de final contra el Vic. Busquets, en el minut 2, ha batut Víctor Agramunt. A partir d'aquí, els locals no han donat cap opció als vigatans, que, després dels vuit gols del primer partit, han tornat a patir una allau dels igualadins. La segona part s'ha iniciat amb un gol de Montferri, que situava un 4-0 al marcador. Aquest gol ha ferit els osonencs, que han estat a punt de remuntar, amb tres gols en quatre minuts. Missió impossible, tot i els dos gols de Pujades, un de penal. Amb 2-0 en l'eliminatòria, el Vic haurà de guanyar els dos partits a la seva pista si vol tornar a Igualada per jugar el cinquè partit. En l'última eliminatòria de quarts de final, l'Arenamar Reus s'ha imposat al Lleida Online per 2-1 i ha igualat la sèrie després que els lleidatans donessin la sorpresa en el primer partit.