El Barça femení s'ha estavellat contra l'Sporting de Huelva (@FCBfemeni)
Futbol femení

El Barça s'estavella contra l'Sporting de Huelva i es complica la lluita per la Lliga (2-3)

Amb aquesta desfeta, les blaugranes cedeixen tres punts en la persecució de l'Atlètic de Madrid pel títol

El Barça femení ha encaixat una dura derrota al Mini davant l'Sporting de Huelva (2-3), i és que, amb aquesta desfeta, les blaugranes cedeixen tres punts, i ja en són sis, en la persecució de l'Atlètic de Madrid pel títol de lliga.

Les de Lluís Cortés s'han posat davant amb un gol d'Asisat Oshoala al quart d'hora de joc. Durant la primera part, el Barça ha buscat infructuosament el segon, però la gran intervenció de Sara Serrat sota els pals del conjunt andalús ho ha evitat.

En el segon temps, el partit s'ha tornat boig i és que en tres minuts l'Sporting de Huelva ha capgirat el marcador amb les dianes de Raquel i Anita Hernández. L'entrenador del Barça ha fet un doble posant Alèxia Putellas i Maria León en el lloc de Stefanie Gragt i Melanie Serrano; però, lluny d'aconseguir la reacció, ha vist com queia el tercer de les botes de Flor.

Al minut 84, Asisat Oshoala ha escurçat distàncies amb el 2-3 i ha donat esperances en els darrers compassos del partit, però el Barça ha estat incapaç de capgirar el matx i ha encaixat la primera derrota de la temporada, justament, davant d'un equip que està lluitant per allunyar-se la zona de descens.

L'Espanyol ensopega al camp del Granadilla (2-1)

Un doblet de Maria José a la segona part ha permès el conjunt canari quedar-se amb la victòria. Letti, al minut 75, ha escurçat distàncies per les blanc-i-blaves.