Barça

El Barça fa oficial el fitxatge de Kevin-Prince Boateng

El davanter ghanès, de 31 anys, arriba procedent del Sassuolo, d'Itàlia, cedit fins a final de temporada i amb opció de compra de 8 milions d'euros

Actualitzat

El FC Barcelona ha fet oficial el fitxatge de Kevin-Prince Boateng. El jugador ghanès, de 31 anys, arriba procedent del Sassuolo cedit amb una opció de compra de vuit milions d'euros a final de temporada. Boateng ja té experiència a Primera Divisió ja que la temporada 2016-17 va jugar a la UD Las Palmas, on va marcar deu gols i serà el recanvi de Luis Suárez.

El nou davanter blaugrana passarà dimarts al matí la revisió mèdica a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i al migdia serà presentat de forma oficial al Camp Nou.

 

Boateng: "El Barça és una oportunitat enorme i una emoció única"

Hores abans de fer-se oficial el seu fitxatge, Boateng ha assegurat aquest dilluns abans de viatjar a Barcelona que ja només pensa en el conjunt blaugrana, i ha expressat el desig de marcar contra el Reial Madrid al clàssic del 2 de març a l'estadi Santiago Bernabéu.

"Estic emocionat, és clar, però també és un dia una mica trist. Perquè m'acomiado d'un grup fantàstic i d'un club com el Sassuolo, que em va donar molt. El Barcelona és una oportunitat enorme i una emoció única. Estava molt nerviós avui, però he volgut acomiadar-me de tothom, tinc respecte pel Sassuolo", ha explicat abans d'agafar el seu vol cap a Barcelona, en declaracions a la televisió italiana Sky Sport."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut