Barça

El Barça expressa el seu enuig per les declaracions del president del Comitè Tècnic d'Àrbitres i planta la Federació

El Barça va criticar, mitjançant el seu portaveu, Toni Freixa, les declaracions de Victoriano Sánchez Arminio on demanava una sanció per a Gerard Piqué. El club blaugrana, que va avançar que presentarà al·legacions a la vermella de Piqué, va explicar que sol·licitarà a la Federació que els detalli el criteri del Comitè Tècnic d'Àrbitres i del Comitè de Competició. És a dir, quan i perquè actuen o no d'ofici. Freixa va anar una mica més enllà explicant que sol·liciten variar la composició de Competició perquè esdevingui un òrgan col·legiat. A més, com a forma de protesta, el Barça no assistirà a la reunió de la Federació d'avui on s'ha de decidir la seu i la data per a la final de la Copa del Rei.

Actualitzat
Encara cueja el partit de dissabte. No pas per l'actuació de Velasco Carballo, que va deixar de xiular tres clars penals a favor del Barça, sinó per les declaracions de Piqué, que va dir que l'àrbitre l'havia expulsat de forma premeditada. Diumenge, Victoriano Sánchez Arminio, president del Comitè Tècnic d'Àrbitres, anunciava que es denunciaria el jugador blaugrana perquè fos sancionat.

Aquest dilluns, el Barça va respondre. No hi ha queixes sobre els àrbitres. Només es parla de mala sort, però es demana a la Federació Espanyola que deixi ben clares les regles del joc. Evidentment, el portaveu blaugrana, Toni Freixa, es referia, sense dir-ho, entre d'altres, a la trepitjada de Pepe a Messi, que va quedar sense càstig, o al gest de Mourinho esperant l'àrbitre a l'aparcament del Camp Nou. Avui, Sandro Rosell havia de ser a la reunió de la Federació en què es decidirà la seu de la final de Copa. No hi anirà cap representant del Barça.

Sánchez Arminio: "Els jugadors també fallen gols i no els diuen res"

El president del Comitè Tècnic d'Àrbitres, Victoriano Sánchez Arminio, va tornar a defensar el seu estament davant de la crisi que s'ha generat per les declaracions del barcelonista Gerard Piqué i va apuntar que els futbolistes "també fallen gols i no els diuen res". L'exàrbitre va assenyalar que les declaracions de Piqué "són greus i poc afortunades", i que per això "el Comitè de Competició prendrà les mesures oportunes". "Estic enfadat perquè es dubta de l'estament que presideixo i això sí que em fa bastant mal. Des del nostre estament respectem tots els estaments del futbol. L'únic que demanem és que també ens respectin a nosaltres", va assenyalar Sánchez Arminio. "Acceptem que se'ns digui si hem estat bé o malament, però d'això a dir que ja ho estem fent... com diu el jugador ("premeditadament"). Això no porta a bon port, ni és esportiu. Els jugadors han de respectar els àrbitres. Els àrbitres no es fiquen amb ells. Els futbolistes també fallen gols i ningú no els diu res", va afegir.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut