Una imatge del dia en què la Fabiola i la Mariana es van casar (Instagram/@fabiolavalentinpr)

Dues miss que es van conèixer en un concurs de bellesa anuncien que s'han casat en secret

Fabiola Valentín, exmiss Puerto Rico, i Mariana Valera, exmiss Argentina, es van conèixer fa dos anys durant la competició Miss Grand International a Tailàndia

Actualitzat

Fabiola Valentín, exmiss Puerto Rico, i Mariana Valera, exmiss Argentina van coincidir fa dos anys en un concurs internacional de bellesa a Tailàndia. Des de llavors, han mantingut en secret una relació de parella i ara han fet públic que s'han casat.

Totes dues han publicat al seu perfil d'Instagram un recull de fotografies que resumeixen els dos anys de relació, incloent-hi una imatge del dia que es van casar a San Juan de Puerto Rico. 

Els concursos de bellesa reben moltes crítiques per masclistes, són assenyalats per cosificar les dones i premien les dones gairebé exclusivament pel seu aspecte. 

En aquest context es van conèixer Fabiola Valentín i Mariana Valera, que han preferit no revelar la seva relació fins que, després de casar-se en secret divendres de la setmana passada, han decidit fer-la pública. 

A la publicació, les noucasades diuen: "Després de decidir mantenir en privat la nostra relació, els hem obert les portes en un dia especial: el 28/10/22".

 

La publicació, que han fet totes dues simultàniament als seus comptes d'Instagram, inclou un vídeo de 30 segons de la seva relació fins ara, incloses les vacances, la proposició, els anells de compromís, i culmina amb la parella vestida de blanc fora del centre judicial de San Juan a Puerto Rico, on van fer oficial l'enllaç.

Després de l'anunci, Fabiola i Mariana han rebut una allau de felicitacions per part de companyes de concursos de bellesa. L'estatunidenca Abena Appiah, que va guanyar el Miss Grand International de Tailàndia, el certamen on es van conèixer, ha comentat la publicació amb un "una unió bonica".

Entre els comentaris, alguns reivindiquen la llibertat sexual amb paraules com: "I de sobte ets font d'inspiració per a milers de persones per a quelcom que potser no et vas imaginar mai." O: "Obriu una xifra infinita de portes a altres amors que mai no s'han atrevit a creuar línies i vosaltres inspireu."

ARXIVAT A:
LGTBIQ+Moda
Anar al contingut