Moren els 3 ocupants, entre ells una nena, d'un cotxe implicat en un xoc a la C-12

El pare i la filla van morir a l'acte i un altre home, de 33 anys i veí de Tortosa, ha mort aquest diumenge a l'hospital Joan XXII de Tarragona

Aitor Álvarez GarcíaActualitzat

Una nena de 3 anys, el seu pare, de 30, i un altre home que els acompanyava, de 33, han mort a causa d'un xoc frontal entre dos turismes a la C-12, a l'alçada de Xerta, aquest dissabte al migdia.

L'avís va ser a les 13.57. Pare i filla van morir a l'acte i l'home que els acompanyava, i que anava de copilot, ha mort aquest diumenge a l'hospital Joan XXIII de Tarragona, on el van traslladar ferit crític.

La nena viatjava al seient del darrere i no anava en una cadireta infantil de seguretat.

L'altre vehicle el conduia un home que viajtava sol i que ha resultat ferit menys greu. A ell l'han traslladat a l'hospital de Tortosa.

Un dels dos cotxes hauria envaït el sentit contrari i el vehicle on hi viatjaven pare i filla anava a gran velocitat, segons ha explicat a TV3 un  testimoni que ha presenciat els fets. 

Ha passat al punt quilomètric 29 d'aquesta via, que ha estat tallada en els dos sentits de la marxa, però ja s'ha reobert la circulació. Altres conductors han advertit de la gran velocitat a què anava un dels dos cotxes.


Arran de la incidència, s'han activat tres patrulles del cos dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres ambulàncies medicalitzades i l'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques, tot i que els metges no han pogut fer res per salvar la vida de les víctimes mortals.

Ja són 98 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

 

Accident entre Caldes de Malavella i Cassà de la Selva

Dues persones han resultat ferides greus en un accident al punt quilomètric 3 de la carretera Giv-6741. El vehicle ha sortit de la carretera i ha topat contra el marge a les 3 del migdia.

Ha passat al terme municipal de Cassà en direcció a Caldes. De seguida s'han activat els equips d'emergència, que han pogut alliberar els dos afectats i els han traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Set morts a les carreteres en 10 dies

En deu dies, des del 17 de juliol, han mort a les carreteres catalanes nou persones. Noranta-cinc des de principis d'any.

Des del Servei Català de Trànsit es recorda que la major part d'accidents són evitables. El període de vacances d'estiu concentra el 23% dels accidents mortals, en només dos mesos.

Col·lectius vulnerables com els motoristes estan també concentrant les xifres d'accidentalitat dels últims dies.

Aquesta setmana, tres motoristes han mort en accident. En dos d'aquests accidents, una possible distracció del conductor del vehicle que va impactar contra els motoristes podria ser-ne la causa. Un cop més, accidents evitables.

Des de principi d'any, 29 motoristes han perdut la vida a Catalunya. Tot i les dades preocupants, aquest any està sent millor que l'anterior, però la sinistralitat a mig estiu fa que aquesta dada es pugui capgirar.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut