Finestra del cotxe trencada després d'un tret a la plaça de les Palmeres de Salou
La finestra d'un cotxe trencada per l'impacte d'una bala del tiroteig mortal de Salou (Laia Solanellas/Europa Press)

Dos morts en un tiroteig en ple carrer a Salou

Tres persones han disparat contra les víctimes des d'un cotxe. Els Mossos han detingut un dels tres sospitosos

RedaccióActualitzat

Dues persones han mort aquest dimecres a la nit en un tiroteig que s'ha produït al mig del carrer a Salou. La segona víctima es va donar primer per morta, després els Mossos han assegurat que estava ferida de gravetat i, finalment, aquest dijous al migdia n'ha confirmat la defunció el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. 

La hipòtesi principal amb què es treballa és que el tiroteig respondria a un conflicte entre bandes del crim organitzat, vinculades a la droga. 

Els fets han passat cap a quarts d'onze de la nit al carrer de la Torre Alta, a Cap de Salou, una zona turística.

Segons ha pogut saber TV3, tres persones han disparat contra les víctimes des d'un cotxe amb arma llarga i han fugit. El vehicle tenia matrícula francesa, segons informa l'agència ACN.

La causa judicial està oberta per dos assassinats. 

Cordó policial a la zona de Salou on s'hi ha produït el tiroteig (Fàtima Llambrich)
Cordó policial a la zona de Salou on s'ha produït el tiroteig (Fàtima Llambrich)


Un jove detingut a l'àrea del Mèdol 

Els Mossos d'Esquadra han localitzat el vehicle des d'on s'han disparat els trets a l'àrea de servei del Mèdol, a l'autopista AP-7, i han detingut un dels autors, que fugia corrent. És un noi de 24 anys. 

Dins del cotxe s'hi han trobat diverses armes. La policia manté obert el dispositiu, al qual s'ha incorporat un helicòpter, per detenir els altres dos sospitosos.

Era de nit, però no de matinada, quan han comès el crim, en una zona de carrers estrets i costeruts que no té fàcil escapatòria ni connexió directa amb una via ràpida.

A una de les víctimes --tots dos joves-- se l'han emportat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on finalment ha mort. L'altre ha perdut la vida a l'escenari del crim, al cotxe que ha inspeccionat la policia científica.

Els investigadors han pres declaració a testimonis del tiroteig i han revisat les imatges de les càmeres de seguretat de la zona. 

Agents policials al lloc dels fets
Agents policials al lloc dels fets (Fàtima Llambrich)
ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut