Dos ciutadans espanyols, entre les víctimes dels atemptats a Sri Lanka
Concentració en record de les víctimes dels atemptats a Sri Lanka (EFE)

Dos ciutadans espanyols, entre les víctimes dels atemptats a Sri Lanka

Les víctimes són una parella de joves gallecs que estaven de vacances al país asiàtic

RedaccióActualitzat

Dos ciutadans espanyols han mort en la cadena d'atemptats d'aquest diumenge en diverses esglésies i hotels de Sri Lanka.

Les víctimes són una parella de joves gallecs, de 31 i 32 anys, segons ha confirmat l'alcalde del municipi de Pontecesures, Juan Manuel Vidal.

La jove residia en aquest municipi de Pontevedra i havia anat a visitar el seu xicot, que treballava a l'Índia, segons ha explicat Vidal a l'agència Efe. Tots dos estaven de vacances a Sri Lanka.

Demà, dimarts, Pontecesures celebrarà un ple municipal extraordinari en el qual es decretaran diverses jornades de dol oficial.

310 persones mortes i 500 ferits

Les vuit explosions a la capital econòmica, Colombo, i a dues ciutats més, han afectat dues esglésies catòliques, on se celebrava el Diumenge de Resurrecció, una de protestant, i tres hotels de luxe.

El balanç actual fet públic per les autoritats del país és de 310 persones mortes, de les quals una trentena eren estrangeres, i 500 de ferides. El govern del país atribueix els atacs a un grup jihadista local anomenat Organització Monoteista Nacional.

ARXIVAT A:
Terrorisme
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut