Valls

Dos detinguts a Valls per robar un cotxe i encastar-lo contra onze vehicles al centre de la ciutat

La Policia Local de Valls i la Guàrdia Civil han detingut tres joves acusats de robar un vehicle i fugir dels agents conduint de manera temerària, fins que s'han encastat contra onze vehicles. Els fets han passat aquest dimarts a la matinada. Dos nois de 18 i 20 anys i la germana d'un d'ells, menor d'edat, han impactat contra una filera de cotxes estacionats i hi han provocat destrosses importants. Els dos joves han quedat detinguts, acusats d'ús il·legítim de vehicles de motor i conducció temerària.

Actualitzat
A quarts de tres de la matinada, els tres joves han robat un Volkswagen Golf de color negre que estava aparcat a la zona del Vilar. Alertada per la trucada d'un avi, la Policia Local ha interceptat el vehicle i els ha indicat que s'aturessin, però els lladres han fugit a tota velocitat de la zona, conduint de manera temerària pels carrers de la ciutat. La persecució ha acabat al carrer de l'Avenir, quan els joves han perdut el control del vehicles, han travessat el carrer i han xocat contra els cotxes que hi estaven estacionats.

De resultes de la col·lisió, els joves han hagut de ser atesos al Pius Hospital. Els detinguts són Daniel S.G., de 18 anys, Manuel A.D., de 20, que té antecedents per diversos delictes. La germana del segon detingut, menor d'edat, ha ingressat a l'hospital.
Anar al contingut