Els Mossos van trobar bosses de plàstic amb haixís i diners al rec de Maçanet (Mossos d'Esquadra)
Els Mossos van trobar bosses de plàstic amb haixís i diners al rec de Maçanet (Mossos d'Esquadra)
Maçanet de la Selva

Detinguts quan intentaven recuperar la droga perduda en un accident a Maçanet

Tres homes pretenien trobar haixix i diners en un rec, a sota de l'autopista

Laura GalánActualitzat

Són tres homes d'entre 22 i 47 anys, de nacionalitat italiana i búlgara, i estaven intentant recuperar diversos paquets d'haixix i diners en un rec de Maçanet de la Selva quan els Mossos d'Esquadra els van enxampar i els van detenir.

Els homes, veïns de Milà, van ser descoberts sota el pont de l'autopista on una setmana abans, el 26 de gener, un camió que transportava la droga i els diners va tenir un accident i ho va perdre tot.

Aquest dissabte 1 de febrer agents dels Mossos feien tasques de seguretat ciutadana per Maçanet quan van veure un vehicle estacionat sota el pont de l'autopista i un home buscant alguna cosa a terra.

Lloc on el Mossos van detenir els tres homes (Google Maps)
Lloc on el Mossos van detenir els tres homes (Google Maps)

Després van veure com dos homes sortien de dins del rec. Els mossos van observar que al voltant hi havia restes d'un camió accidentat i part de la càrrega.

Els agents van comprovar que la setmana anterior hi havia hagut un accident en aquell lloc. Tot i que el conductor va sortir-ne il·lès, va perdre part de la càrrega al rec.

El vehicle es va retirar l'endemà de l'accident, però el que transportava va quedar dins de l'aigua.
 

Haixís trobat pels Mossos al rec de sota l'autopista, al carrer del Molí (Mossos d'Esquadra))
Haixís trobat pels Mossos al rec de sota l'autopista, al carrer del Molí (Mossos d'Esquadra)

Els Mossos van trobar una bossa d'escombraries amb cinc paquets d'haixix a dins i 1.750 euros en un paquet plastificat. Ho van poder localitzar gràcies al fet que l'Ajuntament de Maçanet va oferir la maquinària necessària per drenar el rec. Les tasques de drenatge van durar dos dies.

Els agents van detenir els tres homes que buscaven aquest material al rec per un delicte contra la salut pública. Anaven amb vestits i guants de neoprè i amb botes d'aigua i ulleres per poder submergir-se millor i trobar els paquets. Al cotxe hi tenien 3.455 euros en efectiu.

 

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraDrogues
Anar al contingut