Un usuari del Facebook (Foto: Reuters)
Una dona localitza els seus dos fills, segrestats fa 15 anys pel pare, gràcies al Facebook. (Foto: Reuters)
Buenos Aires

Detingut un home per citar-se amb una adolescent pel Facebook i segrestar-la

Un argentí de 39 anys ha tingut segrestada durant una setmana una adolescent amb qui va contactar mitjançant la xarxa social Facebook. Un missatge del segrestador comunicant que la jove no tornaria més a casa perquè "s'ho estava passant bé" ha servit a la policia per localitzar-lo i detenir-lo a la perifèria de Buenos Aires.

Actualitzat
El segrestador va ser arrestat a la localitat de La Tablada, prop de Buenos Aires. L'home va portar la menor a aquesta localitat després de raptar-la a la porta d'un col·legi. Els dos havien quedat a trobar-s'hi, en el que semblava ser una cita.

Al dia següent del segrest, la mare de l'adolescent va rebre un missatge, procedent del delinqüent, que deia que la menor no tornaria més a casa perquè "s'ho estava passant bé" amb ell.

A partir de la denúncia de la dona, la policia va començar a investigar papers, agendes i l'ordinador de la menor i, en accedir al seu compte del Facebook, van aconseguir trobar les dades de contacte del segrestador.

Aquest dissabte, agents de la policia han entrat a l'habitatge del segrestador i han alliberat l'adolescent, que serà sotmesa a proves psicològiques i una avaluació per part d'un metge forense.
Anar al contingut