Detingut un camioner per intentar atropellar els manifestants a l'N-II

Els manifestants i els antiavalots han intentat sense èxit que desistís d'avançar, però han acabat detenint-lo uns metres més endavant

RedaccióActualitzat

Cap a les tres de la tarda d'aquest dimarts s'han viscut moments de tensió i perill, a la Jonquera, quan un camió ha decidit no aturar-se davant dels manifestants que tallaven l'N-II, en l'acció convocada per Tsunami Democràtic.

 

 

Les persones que eren al mig de la via semblava que no tindrien temps material d'apartar-se i, per uns instants, s'ha temut el pitjor.

 

 

 

Els agents antiavalots dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Civil que envoltaven els manifestants també han intentat fer desistir el camioner de la seva determinació d'avançar. Alhora, han repartit cops de porra entre els manifestants i els periodistes que eren a la zona.

Els manifestants han aconseguit obrir la porta del compartiment de càrrega, per mirar d'aturar el camió.

Al final, malgrat tot, el vehicle ha aconseguit passar, sense causar cap ferit. Els Mossos, però, han aconseguit aturar-lo uns metres més endavant, i l'han detingut.

El camioner està acusat d'intent d'atropellament.

 

 


 

En llibertat acusat de conducció temerària

Aquest dimecres, el camioner ha quedat en llibertat provisional, tot i que el jutge de guàrdia de Figueres ha obert diligències per un delicte de conducció temerària.

L'endemà de l'intent d'atropellament, l'home ha passat a disposició judicial i el magistrat ha acordat la seva llibertat provisional, tot i que està a disposició del jutjat sempre que se li requereixi.

 

 

 

ARXIVAT A:
Tsunami DemocràticMobilitatProcés català
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut