El cantant Kris Wu
El cantant Kris Wu té 50 milions de seguidors a les xarxes socials xineses (Reuters / Mark Blinch)

Detingut l'estrella xinesa del K-pop, Kris Wu, acusat de violació

La policia de Pequín l'acusa de violar i enganyar dones, algunes menors, per tenir-hi relacions sexuals

RedaccióActualitzat

Kris Wu és un dels ídols del K-pop a la Xina, on té més de 50 milions de seguidors. Aquest dissabte va quedar detingut acusat de violar dones, algunes menors.

Segons ha explicat la policia de Pequín en un comunicat, Wu és sospitós de violació i està acusat d'"enganyar per mantenir relacions sexuals".

La policia l'ha detingut després que una de les víctimes ha fet el pas i ha denunciat públicament els fets. L'estudiant i coneguda influencer Du Meizhu va explicar en una entrevista que Kris Wu l'havia forçat a tenir sexe sense preservatiu quan tenia 17 anys.

Du Meizhu va explicar que sabia que el cantant enganyava joves que volien ser actrius, les emborratxava i les violava. La influencer xifra en més de vuit dones les víctimes i assegura que moltes eren menors com ella.

Després de l'entrevista, més de 24 dones s'han sumat a les acusacions contra el cantant.

El cas recorda el de les denúncies #MeToo que van néixer als Estats Units i es van escampar pel món. Les revelacions de Meizhu i la detenció han provocat una allau de rebuig fins i tot dels fans, que demanen una investigació imparcial i un càstig dur al cantant.

Wu ha vist com una desena de grans marques que el patrocinaven han trencat els vincles comercials amb ell, inclosa la plataforma d'emissió de música Yunting i la companyia de productes cosmètics Kans.

Kris Wu, de 30 anys, es va fer famós amb la banda de K-pop EXO. El 2014 va decidir començar una carrera en solitari com a cantant. També és actor, model i conegut a la televisió xinesa.

ARXIVAT A:
Agressió sexualViolència masclista
Anar al contingut