Francis Montesinos, detingut acusat d'agredir sexualment un menor
Montesinos està en llibertat a l'espera que el citi el jutge que investiga el cas (Europa Press)

Detingut el dissenyador Francis Montesinos acusat d'agressió sexual a un menor

La Guàrdia Civil va obrir la investigació arran de la denúncia de Montesinos a un noi a qui acusava d'extorsionar-lo

RedaccióActualitzat

El dissenyador valencià Francis Montesinos ha estat detingut aquest dilluns per un presumpte delicte d'abusos sexuals a un menor.

La Guàrdia Civil, que l'ha arrestat al seu domicili a la població valenciana de Llíria, va començar la investigació la tardor passada. El modista va denunciar un noi que, segons ell, li demanava diners per no difondre un vídeo amb imatges sexuals que el comprometien. Segons el diari Las Provincias, tenia 15 anys.

Montesinos l'acusava dels delictes d'extorsió, contra la intimitat, revelació de secrets, violació de domicili, detenció il·legal, robatori amb violència i lesions. Va denunciar un assalt a casa seva l'octubre de l'any passat, fruit del qual va ser hospitalitzat per una crisi d'ansietat.

Ara, el que es presentava com a víctima ha estat detingut. El dissenyador ha quedat en llibertat a l'espera que el jutge que investiga el cas el citi a declarar.

No és el primer cop que Francis Montesinos és detingut per un presumpte delicte d'abusos sexuals a menors. El 2014 va ser denunciat per dos menors, però la causa va quedar arxivada dos mesos després.

El dissenyador té 72 anys i va rebre el 2006 la Medalla d'Or al Mèrit a les Belles Arts. El seu nom està entre els habituals a les principals passarel·les de moda a Espanya.

ARXIVAT A:
MenorsAgressió sexualModa
Anar al contingut