El detingut es feia passar per revisor de la llum i el gas per robar a domicilis de persones d'edat avançada
El detingut es feia passar per revisor de la llum i el gas per robar a domicilis de persones d'edat avançada
Barcelona

Detingut a Barcelona per robatori amb violència i delictes de furt fent-se passar per revisor de la llum

El detingut és un veí de Barcelona, de 52 anys, que estava en llibertat provisional pels mateixos fets

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Barcelona com a presumpte autor d'un robatori amb violència i vuit delictes de furt a l'interior de domicilis fent-se passar per revisor de la llum i el gas. L'home, de 52 anys, estava en llibertat provisional pels mateixos fets.

La investigació es va iniciar l'abril de 2014, quan el cos policial va rebre diverses denúncies sobre els fets. L'home presumptament actuava en solitari i anava a domicilis de gent gran i els feia creure que havia de revisar la instal·lació de totes les habitacions de la llar. D'aquesta manera, distreia les víctimes i aprofitava per agafar tot el que podia, sobretot joies i diners.

La primera vegada que se'l va detenir va ser l'abril d'aquest any quan se'l va enxampar "in fraganti" robant dins d'un pis de Barcelona. Se li van imputar deu furts, sis delictes i quatre faltes, pels quals va ingressar a la presó.

Mesos després, els Mossos van tornar a rebre denúncies sobre un fals operari de la llum i van concloure que els robatoris havien estat comesos per la mateixa persona. Per això també se li van imputar altres delictes comesos mentre estava en llibertat provisional. L'acusat va tornar a ser detingut a finals d'octubre, i ha tornat a ingressar a la presó per ordre del jutge.

 

Anar al contingut