Pla general de dos agents dels Mossos d'Esquadra de paisà que investiguen la mort d'una dona al carrer dels Pelleters al polígon Alba de R…
Pla general de dos agents dels Mossos d'Esquadra de paisà que investiguen la mort d'una dona al carrer dels Pelleters al polígon Alba de Reus/Vila-seca aquest 3 de juny del 2018 (Horitzontal).

Detinguda una veïna de Vila-seca de 57 anys per l'homicidi de la dona localitzada a dins d'un cotxe a Reus

ACN Reus.-Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimarts una veïna de Vila-seca de 57 anys i nacionalitat espanyola en relació amb l'homicidi de la dona que dissabte a la nit va aparèixer a dins d'un cotxe al Polígon l'Alba de Reus. Els agents van localitzar el cos de la víctima, que tenia 59 anys i era veïna del Morell, amb signes de violència. Arran d'això, la Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial Camp de Tarragona va obrir una investigació i, cap a tres quarts de tres de la tarda d'aquest dimarts, els agents han arrestat una dona que estaria relacionada amb els fets. La investigació continua oberta i el jutjat d'instrucció número 4 de Reus, en funcions de guàrdia, ha decretat el secret de les actuacions.

L'avís del succés es va rebre a les 23.21 hores de dissabte al carrer dels Pelleters del Parc Tecnològic i de Serveis de l'Alba, situat a tocar de Vila-seca i entre les autopistes AP-7 i A-7. La víctima, un veïna de 59 anys del Morell (Tarragonès) i nacionalitat espanyola, es trobava a l'interior d'un vehicle estacionat amb els intermitents en marxa. El seu cos presentava diverses ferides i signes de violència. Els resultats de l'autòpsia ja han confirmat una mort violenta. Segons fonts properes a la investigació, la víctima hauria contactat amb els seus familiars per telèfon dissabte al matí. La família l'esperava a l'hora de dinar però, com que no s'hi va presentar, van alertar als cossos policials, malgrat que no es va formalitzar la denúncia.

Anar al contingut