Detinguda una dona per ofegar la seva filla a la banyera a Girona

La mare ha confessat al telèfon 112 que ha ofegat la seva filla de 10 anys a la banyera

RedaccióActualitzat

Una dona està detinguda a Girona per haver ofegat a la banyera la seva filla. La dona ha trucat al telèfon 112 i ha confessat que havia ofegat la nena, de 10 anys, a casa seva.

El telèfon d'emergències ha rebut la trucada quan passaven cinc minuts de les tres de la tarda. Fins al lloc dels fets, un pis de la ronda Ferran Puig de Girona, s'hi ha desplaçat una unitat dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies medicalitzades.

Els serveis mèdics han intentat reanimar la nena i l'han traslladat en ambulància a l'hospital Josep Trueta de Girona, on ha ingressat a la unitat de crítics d'urgències de pediatria. La nena ha arribat al centre hospitalari en parada cardiorespiratòria. Durant més de dues hores, la nena ha estat en estat crític, però finalment ha mort.

Els Mossos s'han endut la mare, de 49 anys, emmanillada del domicili.

 

 

La divisió d'investigació criminal dels Mossos s'ha fet càrrec del cas. La mare està detinguda per un presumpte delicte d'homicidi. No consten antecedents de violència en la unitat familiar.

Cap a les sis de la tarda, els Mossos han tornat al pis, acompanyats de la mare, per fer una reconstrucció dels fets. La dona ha reconegut haver-la ofegat a la banyera durant la reconstrucció del crim.

 

L'Ajuntament de Girona ha convocat per aquest dimarts, a les dotze del migdia, un minut de silenci a la plaça del Vi en record de la menor i en suport a la família i els amics.

ARXIVAT A:
MenorsPolicialMossos d'Esquadra
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut