La Policia Nacional ha detingut un menor per difondre imatges sexuals d'una parella
La Policia Nacional ha detingut un menor per difondre imatges sexuals d'una parella

Detenen un menor per difondre imatges sexuals gravades a través del forat d'un pany

El presumpte autor del vídeo, que va gravar una parella també menor, està acusat d'un delicte de descobriment i revelació de secrets

La Policia Nacional ha detingut un menor per difondre imatges d'una parella, també menor, mantenint relacions sexuals. L'autor del vídeo hauria gravat les imatges durant una festa privada, a través del forat del pany de la porta d'un dormitori de la casa on s'estava celebrant.

El Grup de Delictes Tecnològics i Delinqüència Econòmica de la policia de Palma va iniciar la seva investigació en rebre una denúncia d'una noia que tenia coneixement que s'estava difonent un vídeo on ella i la seva parella mantenien relacions sexuals.

La menor va rebre un gran nombre de trucades amb número privat en la que es mofaven d'ella per haver vist el vídeo, i va decidir denunciar-ho.

La policia va prendre declaració a diferents menors de l'entorn de la parella, que van admetre tenir coneixement de l'existència de la gravació i que van assegurar que havien demanat al presumpte autor dels fets que l'esborrés. Però, lluny de fer-los cas, aquest va decidir difondre'l per diferents xats.

Després de parlar amb els diferents testimonis, la policia finalment ha detingut el presumpte autor dels fets, que està acusat d'un delicte de descobriment i revelació de secrets.

 

ARXIVAT A:
PolicialMenorsPolicia Nacional
Anar al contingut