Les noies van insultar i amenaçar la parella
Les noies van insultar i amenaçar la parella

Detenen dues de les menors investigades per insults racistes al metro de Madrid

Les menors van insultar una parella sud-americana i els van amenaçar

RedaccióActualitzat

La policia ha detingut dues de les tres adolescents per l'agressió racista al metro de Madrid. Les menors van insultar una parella sud-americana i la van amenaçar. Aquest divendres, la policia les va identificar per les imatges gravades i, després de prendre declaració a la parella, ha decidit detenir dues de les noies, de 15 i 16 anys.

Segons l'agència EFE, que cita fonts de la Policia Nacional, les han detingut per un presumpte delicte d'odi i ara passaran a disposició de la Fiscalia de Menors.

La detenció arriba després que la Brigada Provincial d'Informació va prendre declaració a la víctima, que els va contactar a través de les xarxes socials.

La tercera noia, que no està detinguda, té 15 anys.

Els fets van passar el dimecres dia 9 a la línia 4 de metro de Madrid, entre les estacions d'Arturo Soria i Esperanza. Un passatger va gravar l'agressió en un vídeo en què es veu les arrestades escopint la parella i insultant-la. Una de les noies també amenaça d'agredir els passatgers que estan gravant l'escena.

Les imatges han tingut una gran repercussió. El Metro de Madrid va obrir una investigació interna per traslladar tota la informació a la Policia Nacional.

El govern de l'Equador ha expressat el seu rebuig a l'agressió i ha anunciat que demanarà als seus funcionaris a l'Ambaixada a Espanya i al Consolat a Madrid que indaguin la situació de la parella.

ARXIVAT A:
RacismeXenofòbia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut