A les golfes on hi havia el cultiu de marihuana només s'hi accedia amb una ascensor amb clau

Desmantellen una plantació de marihuana a les golfes d'una sala de concerts a Reus

La sala estava en actiu i oberta al públic, i només es podia accedir al cultiu a través d'un ascensor amb clau. Els Mossos han detingut tres persones

Desmantellada una plantació de marihuana que era a les golfes d'una sala de concerts a Reus i s'hi accedia a través d'un ascensor amb clau. Els Mossos han detingut tres homes: els dos responsables de la gestió de la sala de festes i un tercer que s'encarregava del conreu de la plantació.

En paral·lel, la policia catalana ha decomissat un total de 550 plantes, una instal·lació de 70 llums, nombrosos extractors i aparells d'aire condicionat.

A la zona de cultiu només s'hi podia accedir mitjançant un ascensor que s'activava amb una clau i estava perfectament amagada i aïllada perquè no desprengués cap tipus d'olor i passés desapercebuda per als clients i treballadors de la sala de festes, que estava en actiu i oberta al públic.


Consum elèctric extraordinàriament elevat

Les detencions són resultat d'una investigació oberta a principis del mes de juliol arran d'unes informacions que apuntaven que en una sala musical de la capital del Baix Camp s'hi estava cultivant marihuana, amb l'agreujant que hi havia un alt risc d'incendi per la concentració de centenars de persones els dies de concert.

Durant la investigació es va comprovar que utilitzaven uns aires condicionats molt potents que sempre estaven en ple funcionament i que es podien observar clarament des de l'exterior.

A banda, l'empresa subministradora d'electricitat va constatar que la lectura en el consum era molt elevat per la qual cosa aquesta sobreexplotació de la línia exposava la nau a un alt risc d'incendi.

Els agents van realitzar dimarts passat una entrada a la nau investigada, on es va detenir els dos responsables de la sala i un home que feia tasques de jardiner.

En l'escorcoll van haver d'accedir a la plantació -situada a la planta superior- mitjançant un ascensor que s'activava amb una clau i que només s'aturava en una estança, zona on hi havia el cultiu.

Un cop finalitzada l'entrada, van precintar la instal·lació i no podrà reprendre cap activitat sense sotmetre's a les inspeccions municipals.

Els detinguts --tres homes de 28, 54 i 62 anys-- van passar divendres 5 d'agost a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Reus com a presumptes autors dels delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

ARXIVAT A:
MarihuanaMossos d'Esquadra
Anar al contingut