L'acusat de matar el jove italià d'un cop de peu al cap en una discoteca de Lloret de Mar
L'acusat de matar el jove italià d'un cop de peu al cap en una discoteca de Lloret de Mar (ACN/ Marina López )
Lloret de Mar

Declaren culpable l'acusat de matar un turista d'un cop de peu a una discoteca de Lloret

Un turista italià de 22 anys va morir pels cops i puntades que va rebre al cap en una agressió l'agost del 2017

RedaccióActualitzat

El jurat popular ha declarat culpable d'assassinat Rassoul Bissoultanov, l'acusat de matar un turista italià de 22 anys d'una puntada de peu al cap l'agost del 2017.

Els fets van passar la matinada del 12 d'agost a la discoteca St. Trop' de Lloret de Mar. La víctima i un grup d'amics van coincidir a la pista de ball amb l'acusat i dos homes més i es va originar una baralla entre els dos grups.

El jove italià va rebre diversos cops al cap i el van ingressar en estat crític a l'Hospital Trueta de Girona, però va morir poques hores més tard.

Segons considera provat el jurat, l'acusat va aprofitar els seus coneixements de tècniques de lluita i combat per agredir mortalment la víctima. Set dels membres del jurat consideren que l'agressor va propinar el cop de peu a traïció, quan la víctima era a terra i no es podia defensar.

El jurat ha tingut en compte la declaració d'un dels mossos d'esquadra que han testificat al judici i que ha assegurat que el cop de peu va ser intencionat i pensat per fer el màxim dany possible.

L'informe forense assenyalava que el cop es va propinar "en una àrea del cos extremadament perillosa" i que es va fer amb una intensitat "moderada-alta", fet que va provocar irremeiablement la mort.

El fiscal demana una pena de 24 anys de presó i 9 de llibertat vigilada per a l'acusat per assassinat amb traïdoria. L'acusació particular manté una petició de 25 anys de presó i les dues acusacions populars, la que representa l'Ajuntament de Lloret i la que representa la patronal d'oci nocturn Fecasarm, demanen també 24 anys.

Un cop conegut el veredicte del jurat, l'acusat ha quedat en llibertat a l'espera de la sentència. Rassoul Bissoultanov ja va complir quatre anys de presó provisional quan va ser detingut.

Els membres del jurat han decidit unànimement que l'altre acusat, per a qui dues acusacions demanaven fins a 15 anys de presó com a còmplice, no va participar en l'agressió mortal.

 

ARXIVAT A:
Judicial
Anar al contingut