Pla curt on es pot veure el portaveu parlamentari de Cs, Carlos Carrizosa, atenent als mitjans de comunicació a la plaça Major de Tàrrega, el 28 de …
Pla curt on es pot veure el portaveu parlamentari de Cs, Carlos Carrizosa, atenent als mitjans de comunicació a la plaça Major de Tàrrega, el 28 de novembre de 2018. (Horitzontal)

Cs demana la compareixença de Borràs i Buch al Parlament per la investigació a la Institució de les Lletres Catalanes

ACN Tàrrega.-Ciutadans ha demanat aquest dimecres al matí la compareixença al Parlament de la consellera de Cultura, Laura Borràs, i el conseller d'Interior Miquel Buch, perquè donin explicacions en relació a la investigació judicial a la Institució de les Lletres Catalanes (ILC). Pel portaveu parlamentaria de la formació taronja, Carlos Carrizosa, aquesta investigació per uns ''suposats contractes que Borràs hauria donat per favoritisme a persones vinculades al seu partit o al Govern'', demostra que a Catalunya ''el degoteig de la corrupció és constant i no fan res per solucionar-ho''. Carrizosa ha afegit que esperen que la compareixença de Borràs sigui ''amb la mateixa celeritat que va a entrevistar-se amb els fugats de la justícia''.

Carlos Carrizosa ha fet aquestes declaracions a Tàrrega, on ha fet una visita a l'agrupació local de Cs que pretén presentar-se a les eleccions municipals. En aquest sentit, ha aprofitat per criticar la simbologia independentista i a favor de la llibertat dels polítics independentistes empresonats que hi ha per places i carrers del municipi. Segons Carrizosa, a Tàrrega els van votar prop de 1.200 persones a les passades eleccions, un 14% de la població, que ''han de sentir que els carrers són seus per nos sentir-se exclosos dins la seva pròpia població''.

Anar al contingut